MORAVSKÝ VRABEC IV

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 300 g vepřového plecka, 300 g vepřového bůčku, 3 velké cibule, 6 stroužků česneku, sůl, kmín, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky a vložíme do olejem vytřeného pekáče. Osolíme a pokmínujeme. Přisypeme na tenké plátečky pokrájený česnek a na nakrájenou cibuli. Promícháme. Trošku podlijeme vodou, přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po dvaceti minutách odkryjeme a za občasného zamíchání upečeme do změknutí a zhnědnutí masa. Podle potřeby můžeme podlít vodou. Podáváme s bramborovým knedlíkem a dušeným zelím.



MORAVSKÝ VRABEC IV MORAVSKÝ VRABEC IV



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1325 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz